BLOGG

28.febr. 2011 VIL OGSÅ AINO OG ATIE.....

GRATULERE LILLEBROREN SIN BRIGG !

Lørdag ble Brigg BIR og BIG 1, og søndag BIS 3.

TENK OM.....

vi hadde fått være med i heiagjengen til Brigg, men det visste vi var nyttesløst. Alt rundt oss er nemlig både vanskelig og med full logistikk for tiden. Vi har ikke bare løpetid. Nei, vi bor også sammen med to hanner, og de er kjempeforelsket i oss. Derfor er huset "inndelt i soner", og før Ulf eller Sigrun beveger seg rundt i huset, forsikrer de seg om at hannene og vi ikke treffes.
Det hele er litt kjedelig, for det er jo så gøyt å løpe fritt ute i hundegården sammen med Ares eller Fargo. De løper så fort og blir nesten aldri lei. Nå er det mest de som får være der, mens vi må gå tur i bånd og må til å med ta tissepauser i hagen. Da får vi også bånd på. Heldigvis var det så fin sol i dag, at Sigrun tok seg ekstra god tid ute, men det var vel mest for at Ulf tok så mange bilder av oss. Vi fikk solen midt i fjeset alle sammen, så Sigrun så skikkelig rar ut på mange av bildene. 
Alle gleder seg til denne løpetiden er over, slik at vi kan komme over til normale tilstander i heimen. 

VI SLAPPER AV I SOLEN.

27.febr. 2011 NY FLOTT INNSATS I RINGEN....

Maria og Brigg med BIS-dommeren i bakgrunnen.

RESULTERTE I BIS 3 FOR BRIGG OG MARIA

GRATULERER!!!!!

Jeg var så heldig å få være med og se på Brigg og Maria i BIS-ringen. Aina, som er mammaen til Maria og Brigg sin eier, plukket meg opp i Salhus. Sammen med mormor Wigdis og lillebror Martin, utgjorde vi dagens "støttegruppe." Vi var tidlig ute, så vi fikk med oss flere gruppefinaler, Oppdrettergrupper og BIS- veteran, før det var Bis-finale for oss. 
Med så mange sterke konkurenter var vi mer enn spente hvordan det ville gå med lille Brigg, men både han og Maria gjorde en kjempeinnsats og kom på en flott 3.plass. 
Gratulerer så mye til alle involverte rundt Brigg! Vi har alle hatt en kjempehelg og Brigg og Maria en flott debut i utstillingsringen. 

FRA FORMIDDAGENS TUR, HVOR VARRIENE VAR HØYT...

Aino har ingen problemer med å ta seg frem i skogen.

...OG LAVT, MEN INGENTING KAN MÅLE SEG,.....

Atie er ferdig med sine "klatreetapper" og venter tålmodig på søsteren.

MED Å MØTE ANNA OG HANNE.

Anna får kos av Atie, mens Aino er litt mer reservert med Hanne. Det skyltes bare at jeg satte meg ned på huk for å ta bildet, og da ville "mammete" Aino opp på fanget mitt.

26.febr.2011 GRATULERER VI AINA OG MARIA,....

Da Aina og Maria var og hentet Brigg.

FOR I DAG BLE BRIGG BIR OG BIG1 PÅ NORDHORDALAND HUNDEKLUBB SITT VALPESHOW

ETTERPÅ TOK ALLE TRE EN LITEN AVSTIKKER INNOM SALHUS,...

Maria som handlet Brigg.

...slik at jeg fikk lese den fine dommerkritikken hans. Jeg må virkelig si at den lesningen gledet. I tillegg gjorde Maria  en flott jobb med han i ringen, hvor hun som hadde den yngste hunden, gikk av med gruppeseiren. 
I morgen skal Brigg gå i BIS-ringen. Da skal jeg få være med Aina, Maria og Brigg, og det gleder jeg meg veldig til. 

HER I HUSET ER DET LØPETID OG MANGE HORMONER I SVING

AINO og Atie har det travelt med å komme seg ut på tur.

Både Aino og Atie nærmer seg høyløpsk, og det setter i høyeste grad preg på hundeflokken, og ikke minst hannene. Både Ares og Fargo er svært begeistret for de små tispene og konkurerer om deres gunst, men til ingen nytte. Ingen av tispene skal parres før neste løpetid, og da blir det med andre hanner, enn husets. De kommende "fedre" er bestemt, og jeg legger ut opplysninger om dette senere. 

25.febr. 2011 TRE AV MINE LIDENSKAPER,...

REISER,....

En av Romas utallige trange gater.

DACHSER,....