BLOGG


31.aug.2011 SAMARBEID....

MÅ TIL.......

NÅR VI VIL FINNE REVEN

I kveld gikk turen vår der revene bor, og det tok ikke lang tid, før Atie og Aino begynte å spore. I dag må det kalles tett sporing. De var så bestemt, enig og ikke minst pådrivende i søkene sine. Jeg var nok den eneste pesimisten av oss tre. Selv om det mørkner om kveldene, var det nok altfor lyst til at reven var ute og enda mindre sjanse til at vi skulle få øye på den.
Men Aino og Atie hadde en fin økt. Vi fortsatte kveldsturen vår etter landeveien. I dag var det et bedre alternativ, enn å gå utover holmene. Jeg oppdaget at en bil nede på parkeringsplassen, slapp ut en flokk store hunder. Så mange løse hunder hadde blitt en utfordring. Atie har nemlig "hengt seg på" Svea og fikk løpetid like etter. 

DAGENS "BONUS" VARRI-GUTTENE


31.aug.2010 "TIL LAGS ÅT ALLE KAN INGEN GJERA"

Boe har vært en tur på egehånd under rhododendronen.

PLENEN ER NYSLÅTT, MEN GRESSET ER VÅTT.

Det liker ikke Brigg og Brage, og de vil heller inn igjen.

VARRI-GUTTENE ANGRER VISST,....

og Boe og Brigg tar saken i egne "hender."

CERINNE SETTER EN STOPPER FOR ET HVERT "FLUKTFORSØK."

Hun er påpasselig og dytter guttene sine tilbake og inn i valpegården igjen.

DA TOK VALPENE LIKE GODT KVELDEN....

og gikk og la seg i Cerinne sin seng. I grunnen passer det meg godt med en rolig og tidlig kveld. Jeg var så glad for at den nye medisinen min virker så godt, men den fryktelige hodepinen kunne jeg gjerne vært foruten. Jeg satser på at det er en forbigående bivirkning.
Ellers har dagen vært på det jevne. Når jeg er alene med hundene, og dessuten uten bil, blir det turer i nærområdet og opphold i hundegården for hundene.  Celeste har alltid noe graving på gang. Aino og Atie prøver å få flest mulig av de andre med på løping, og det er som regel ikke noe problem. Da sitter gjerne Astra i trappen for å ha full oversikt.
Blir været i morgen så fint som meterologene melder, blir det en lengre ute-økt på Varri-guttene i morgen. Det ser iallefall jeg frem til.
Tiden får vise om Cerinne velger å legge seg i valpenes ledige seng.

30.aug.2011 RÅR VI NESTEN GRUNNEN ALENE PÅ....

Om sommeren er det et yrende liv her. Det er folk i hyttene og campingvognene, som står fast et stykke bortenfor oss. Parkeringsplassen helt nede ved moloen har det også denne sommeren vært flittig benyttet av utenlandske bobilturister.

Badestranden er et velkjent og mye benyttet utfartssted. Folk tar ikke bare turen, når det er badevær. Området er også et populært turområde, både til fots og på sykkel. 
Nå er det stort sett bare de fastboende og vi, som er tilbake. DErmed har vi hele det store turområdet for oss selv.

Det setter både hundene og vi pris på. I kveld gikk jeg utover holmene med Atie og Aino. De var høyt og lavt og var riktig så ivrige og spornøye. Jeg så verken rev eller oter, men vi var i hvert fall i riktig område, og det merket jeg også på dachsene.
Aino går grundig til verks.

Dette resulterte i mange bilder med snuten i bakken. Det er synd at det ikke har blitt tid til å trene blodspor i sommer. Planen og blodet var klar, men der stoppet det dessverre opp. Vi gir oss ikke og skal ta det igjen.
Ikke godt å vite hva Atie pønsker på.

29.aug.2011 FINT INNEVÆR

Regnet har pøst og plasket mer eller mindre sammenhengende siden i går kveld, så vi visste hva vi gikk til, da dachsene skulle morgenluftes. Den eneste forskjellen var graden av motvilje til å gå ut, men det ble nå en runde på hver og en. 
Ulf og jeg hadde planlagt å ta en bytur, men den ble utsatt. Vi fikk nemlig et uventet problem med taket på huset og måtte tilkalle hjelp. Tømreren har vært og sett på taket, så nå blir det ikke hjemtur, før lekkasjen er utbedret. Dette var det siste vi ønsket oss, etter en sommer med mer enn nok arbeid og ikke minst utgifter.
For ikke å bare henge seg opp i alt det negative, fant jeg frem noen mimrebilder. De viser at vi har mange fine dager og fått gjort mye, til nytte og glede for både oss og hundene.

EN SOMMER ER OVER

Når jeg kikker opp mot himlen ser jeg skyer, 
og fugler som trekker mot syd.
Rundt i alle gater ser jeg paraplyer
Jeg vet hva dette betyr:
 
En sommer er over, men minnene____ om den består
En sommer er over, men vi skal sees igjen____ til neste årTakk for all den glede som du alltid gir meg.
Lykken er å ha deg nær.
Det er mange ting jeg gjerne ville si deg
Når ikke lenger du er her.

En sommer er over, men minnene____ om den består
En sommer er over, men vi skal sees igjen____ til neste år


Alle gode minnes som vi kan ta med oss
gjemmes i vår fantasi.
Drømmer om den tiden, da vi kunne kle oss.
Lett for et sommersvermeri.


En sommer er over, men minnene____ om den består
En sommer er over, men vi skal sees igjen____ til neste år

http://youtu.be/jPaZnWAdywg

27.aug.2011 AMI OG VENNER,...

og først ut var Thia Maria.

BEST Å TA DET LITT FORSIKTIG,...

MEN SKEPSISEN FORSVANT RASKT

MANGE SOM VIL GÅ TUR MED AMI,..

SOM GIKK RUNDE.....

ETTER RUNDE MED KJEKKE JENTER